8 august 2022
No menu items!

PRAHOVA : PENTRU A DOUA ZI CONSECUTIV, SCADE NUMĂRUL CAZURILOR NOI DE COVID, DAR AU FOST EFECTUATE FOARTE PUTINE TESTE

Cele mai vizualizate articole

Pentru a doua zi consecutiv, autoritățile prahovene au raportat o scădere semnificativă a cazurilor noi de COVID.

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate doar 37 de noi cazuri la nivelul întregului județ. Ar putea fi o veste optimista , dar in cursul zilei de ieri au fost efectuate doar 89 de teste , ceea ce reprezintă o rata de pozitivare foarte mare , de peste 41%.

Până la această dată, la începutul epidemiei, la nivelul judetului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu noul coronavirus 2134 de persoane dintr-un total de 14 352 de teste efectuate ( o rata medie de pozitivare de 14.8%).Din totalul persoanelor infectate, doar 240 au fost declarate vindecate, reprezentând o rata de vindecare de numai 11,2% , îngrijorător de mică in comparație cu rata naționala de peste 50%.

Potrivit ultimelor raportări, în sectiile ATI destinate pacienților COVID din Ploiesti și Câmpina, cele 28 de paturi existente , sunt înternati 26 de pacienți dintre care 14 sunt in stare gravă , intubați și ventilați mecanic .

In ultimele 24 de ore , in Prahova a fost inregistat un deces asociat COVID 19, la o persoana in vârsta de 59 de ani care prezenta comorbidități .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH