29 septembrie 2023
No menu items!

ACCIDENT GRAV LA BLEJOI – 5 MAȘINI IMPLICATE ȘI O MOTOCICLETA

Cele mai vizualizate articole

In aceasta după amiaza , pe DN1 , in zona localitatii Blejoi a acut loc un accident de circulație in care au fost implicate 5 autoturisme și o motocicleta .

Din primele informații oferite de purtătorul de cuvant al ISU Prahova , in accident au fost implicate 14 persoane dintre care 2 sunt rănite și transportate la spital. La fata locului au fost mobilizate un echipaj de stingere a incendiului și o ambulanta SMURD .


Vom reveni cu informații .

Update : Purtătorul de cuvant al IJP Prahova a prezentat informațiile referitoare la modul in care s- a produs accidentul : ” Din primele cercetări, un motociclist în vârstă de 42 de ani, care circula pe  DN1, pe banda nr.2 a sensului de mers Brașov către Ploiești, ajuns la km 77+300,  posibil pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță corespunzătoare în mers cât și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, întră în coliziune cu 5 autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, respectiv: un  autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani care circula pe banda nr. 1, cu autoturism  condus de o femeie în vârstă de 35 de ani care circula pe banda nr. 2, cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani care circula pe banda nr. 1, respectiv cu un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani care circula tot pe banda nr. 1 și se oprește în turismul oprit în coloană pe banda nr. 1 condus de un bărbat de 53 de ani.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul celor 5 conducători auto. În urma accidentului, motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și unde i se va face și testul pentru a se constata dacă a consumat alcool .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH