24 iunie 2024
No menu items!

ACCIDENT GRAV LA BLEJOI – 5 MAȘINI IMPLICATE ȘI O MOTOCICLETA

Cele mai vizualizate articole

In aceasta după amiaza , pe DN1 , in zona localitatii Blejoi a acut loc un accident de circulație in care au fost implicate 5 autoturisme și o motocicleta .

Din primele informații oferite de purtătorul de cuvant al ISU Prahova , in accident au fost implicate 14 persoane dintre care 2 sunt rănite și transportate la spital. La fata locului au fost mobilizate un echipaj de stingere a incendiului și o ambulanta SMURD .


Vom reveni cu informații .

Update : Purtătorul de cuvant al IJP Prahova a prezentat informațiile referitoare la modul in care s- a produs accidentul : ” Din primele cercetări, un motociclist în vârstă de 42 de ani, care circula pe  DN1, pe banda nr.2 a sensului de mers Brașov către Ploiești, ajuns la km 77+300,  posibil pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță corespunzătoare în mers cât și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, întră în coliziune cu 5 autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, respectiv: un  autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani care circula pe banda nr. 1, cu autoturism  condus de o femeie în vârstă de 35 de ani care circula pe banda nr. 2, cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani care circula pe banda nr. 1, respectiv cu un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani care circula tot pe banda nr. 1 și se oprește în turismul oprit în coloană pe banda nr. 1 condus de un bărbat de 53 de ani.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul celor 5 conducători auto. În urma accidentului, motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și unde i se va face și testul pentru a se constata dacă a consumat alcool .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies