23 februarie 2024
No menu items!

22 DE COPII DIAGNOSTICAȚI CU COVID-19 LA CENTRUL DE PLASAMENT DIN VALENII DE MUNTE

Cele mai vizualizate articole

Un nou focar a fost confirmat în această după-amiază, de această dată la centrul de plasament de la Vălenii de Munte. Un număr de 22 de copii de la această unitate au primit deja rezultate pozitive, alţi 20 au fost testaţi negativ, iar trei teste sunt în aşteptare. De asemenea, au fost testaţi 52 de angajaţi ai centrului, până la acest moment fiind primite 11 rezultate, dintre care doar unul este pozitiv. În privinţa copiiilor care au COVID-19, aceştia au între 8 şi 17 ani şi vor fi duşi pentru evaluare la Spitalul din Câmpina şi, în funcţie de starea de sănătate, se va decide dacă vor fi izolaţi în spital sau la centrul de plasament. În cazul celor care vor reveni la centru, aceştia vor fi monitorizaţi zilnic de un medic pediatru.
Reamintim că în judeţul Prahova sunt active 12 focare de coronavirus- unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, altul la o secţie a unui spital, două în instituţii publice ( Primatia Blejoi și Serviciul de trezorerie a ANAF ) , cinci la agenţi economici, două la centre medico-sociale pentru adulţi, iar unul la centrul de plasament de la Vălenii de Munte. Ultimele trei au fost anunatate , astazi , de Prefectura  Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZECI DE ELEVI AI UNUI LICEU DIN PLOIEŞTI AU PRIMIT BURSE… FĂRĂ A TRECE PE LA ŞCOALĂ

Zeci de elevi ai Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" au primit burse, deşi nu au fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies