23 februarie 2024
No menu items!

ACCIDENT MORTAL IN PLOIESTI

Cele mai vizualizate articole

 

In această seară pe Strada Gârlei din municipiul Ploieşti, în zona Obor, s- a produs un grav accident, o maşină fiind lovită de tren. În urma impactului puternic, două persoane din maşină au ramas încarcerate. Pentru una dintre ele, echipajele de pompieri nu au mai putut face nimic, fiind declarată decedată. Cea de-a doua, aflată în stare de inconştienţă, a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital. Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

Vom reveni cu informații .

UPDATE : Din primele cercetări, o conducătoare auto în vârstă de 24 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost transportă la spital pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fost declarat decedat. La acest moment se desfășoară cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.Circulația feroviară este întreruptă în zonă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZECI DE ELEVI AI UNUI LICEU DIN PLOIEŞTI AU PRIMIT BURSE… FĂRĂ A TRECE PE LA ŞCOALĂ

Zeci de elevi ai Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" au primit burse, deşi nu au fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies