12 august 2022
No menu items!

ACCIDENT MORTAL IN PLOIESTI

Cele mai vizualizate articole

 

In această seară pe Strada Gârlei din municipiul Ploieşti, în zona Obor, s- a produs un grav accident, o maşină fiind lovită de tren. În urma impactului puternic, două persoane din maşină au ramas încarcerate. Pentru una dintre ele, echipajele de pompieri nu au mai putut face nimic, fiind declarată decedată. Cea de-a doua, aflată în stare de inconştienţă, a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital. Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

Vom reveni cu informații .

UPDATE : Din primele cercetări, o conducătoare auto în vârstă de 24 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost transportă la spital pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fost declarat decedat. La acest moment se desfășoară cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.Circulația feroviară este întreruptă în zonă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Protecția Consumatorului a oprit temporar trei operatori economici de pe Valea Prahovei!

Comandamentul Munte 2022, al ANPC, a desfășurat acțiuni de control în perioada 04-07.07.2022, în care au fost verificați 22...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH