21 februarie 2024
No menu items!

IN PRAHOVA MAI E UN SINGUR PAT LIBER IN SECTIILE ATI DESTINATE PACIENȚILOR COVID

Cele mai vizualizate articole

Numărul focarelor de COVID-19 din Prahova continuă să crească. Autorităţile au anunţat, azi, un nou focar la o societate comercială din judeţ, al 13-lea activ şi al 42-lea înregistrat de la începutul pandemiei până în prezent.
Astfel, şapte persoane dintre cele 62 testate la agentul economic respectiv au fost confirmate cu noul coronavirus. Conducerea unităţii şi DSP Prahova au dispus izolarea persoanelor cu test pozitiv, carantinarea contacţilor direcţi şi dezinfectarea spaţiului de lucru.
Prahova are, acum, 13 focare active de COVID-19: unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, unul la o secţia a Spitalului de Psihiatrie Voila, unul la primăria Blejoi, unul la Trezoreria Ploieşti, două în centre de îngrijire a persoanelor adulte, unul la centrul de plasament de la Vălenii de Munte şi şase la agenţi economici din judeţ. În total, în cele 13 focare au fost confirmate cu SARS-CoV-2 193 de persoane.
De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 3.293 de persoane, dintre care 798 sunt cazuri active, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Azi, Prahova este pe locul al doilea naţional în rândul judeţelor cu număr mare de cazuri noi raportate, autorităţile noastre anunţând 49 de noi îmbolnăviri. Numărul total al deceselor asociate COVID-19 în judeţul nostru este de 122.
Potrivit ultimelor raportări, în cele 28 de paturi din sectiile ATI destinate pacienților COVID din Câmpina și Ploiesti , sunt internaţi 27 de pacienţi, dintre care 17 sunt in stare gravă, intubați și ventilaţi mecanic .
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 este de 328, dintre care 303 sunt ocupate.
De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, DSP a emis 570 de decizii de izolare şi 2770 de carantină.
Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 17.483 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori şi persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanţe în acele ţări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies