12 august 2022
No menu items!

În bătaie de joc, ecologiștii au depus dosarele de candidați cu 5 minute înainte de expirarea termenului legal! Pentru Consiliul Județean lista acestora a fost respinsă în totalitate!

Cele mai vizualizate articole

Deși au venit cu doar 5 minute înainte de expirarea termenului pentru depunerea candidaturilor, reprezentanții PER au primit acceptul pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Ploiești și, în parte, pentru lista de consilieri locali. Ședința Biroului Electoral de Circumscripție Municipală Ploiești, în care au fost discutate aceste ultime candidature, a durat aproape două ore. Astfel au fost admiși doar 28 de candidați ai PER, iar pentru funcția de primar a fost admisă candidatura lui George Naftan.

Pe același model, de a veni cu dosarele de candidați chiar înainte de expirarea termenului de depunere, adică marți 18 august, la ora 23:55, reprezentanții PER au ajuns și la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană.  În urma ședinței de la BECJ s-a luat decizia de respingere a listei de candidați pentru CJ, dar a fost acceptată candidatura pentru funcția de președinte al CJ în persoana lui Dan Aurel.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Protecția Consumatorului a oprit temporar trei operatori economici de pe Valea Prahovei!

Comandamentul Munte 2022, al ANPC, a desfășurat acțiuni de control în perioada 04-07.07.2022, în care au fost verificați 22...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH