12 august 2022
No menu items!

LA ORA 10.00 AU SUNAT SIRENELE TUTUROR AMBULANTELOR IN SEMN DE ULTIM OMAGIU ADUS ASISTENTEI CARE A DECEDAT INFECTATA CU NOUL CORONAVIRUS

Cele mai vizualizate articole

In semn de ultim omagiu, adus asistentei medicale din cadrul SAJ Prahova care a decedat după ce a fost infectata cu noul coronavirus , astăzi, in toate serviciile de ambulantă din țara a fost declarată zi de doliu, iar la ora 10.00, toate sirenele autospecialelor de salvare au sunat oriunde s- au aflat .

Federația Naționala Sindicala ” Ambulanța ” din România a emis un comunicat de ” Ultim Omagiu ” pentru asistenta medicală care a decedat după o activitate de 30 de ani in cadrul serviciului de Ambulantă Prahova in care se precizeaza ca aceasta ” a căzut la datorie in lupta cu COVID – 19″.

                                   

  Remintim ca dintre angajatii Seviciilui de Ambulantă Lrahiva, la aceasta data, se mai află internați 1 medic, 1 asistent medical și 1 ambulanțier.  Totodată, în izolare se află 4 șoferi, contacți direcți ai cazurilor confirmate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Protecția Consumatorului a oprit temporar trei operatori economici de pe Valea Prahovei!

Comandamentul Munte 2022, al ANPC, a desfășurat acțiuni de control în perioada 04-07.07.2022, în care au fost verificați 22...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH