19 iunie 2021
No menu items!

SESIUNEA DE TOAMNA A BACALAUREATULUI:   2 ZILE DE EXAMEN =2 CONCURENȚI EXCLUȘI PENTRU TENTATIVA DE COPIERE

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

De doua zile , se desfășura sesiunea de toamna a baclauretului . In prima zi, la proba scrisă a examenului național de bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2020), în județul Prahova, au participat 288 de candidați, iar o candidata fost eliminată  pentru ca a fost surprinsă încercând sa copieze (  fraudă sau tentativă de frauda ) . Alti 83 de candidați, deși se înscriseseră la examen au decis sa nu se mai prezinte .

In cea de a doua zi ( marți, 25.08 ) , în județul Prahova, au participat 698 de candidați, din 892 înscriși. 650 de candidați au susținut proba la matematică și 48 de candidați au susținut proba la istorie, 194 de candidați absentând deși erau înscriși . Un singur candidat înscris in examen nu a putut participa deorece se afla in carantina .
Și in aceasta zi  un candidat a fost surprin copiind și a fost eliminat din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

In cele doua zile de examen  nu a exista niciun candidat cu temperatura mai mare de 37,3 grade

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:

• 26 august: proba la alegere a profilului și specializării

• 27 augustproba la Limba și literatura maternă – 

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie. În acest sens, comisiile de bacalaureat din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență la probele de profil din cadrul examenului național de bacalaureat (2020).

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare .

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SINAIA, AZUGA, SLĂNIC- FĂRĂ COVID. PESTE JUMĂTATE DINTRE LOCALITĂŢILE PRAHOVEI NU AU CAZURI ACTIVE

Staţiunile Sinaia, Azuga şi Slănic nu au, la această dată, niciun caz activ de COVID-19. În această situaţie sunt...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH