26 octombrie 2021
No menu items!

SESIUNEA DE TOAMNA A BACALAUREATULUI:   2 ZILE DE EXAMEN =2 CONCURENȚI EXCLUȘI PENTRU TENTATIVA DE COPIERE

Cele mai vizualizate articole

De doua zile , se desfășura sesiunea de toamna a baclauretului . In prima zi, la proba scrisă a examenului național de bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2020), în județul Prahova, au participat 288 de candidați, iar o candidata fost eliminată  pentru ca a fost surprinsă încercând sa copieze (  fraudă sau tentativă de frauda ) . Alti 83 de candidați, deși se înscriseseră la examen au decis sa nu se mai prezinte .

In cea de a doua zi ( marți, 25.08 ) , în județul Prahova, au participat 698 de candidați, din 892 înscriși. 650 de candidați au susținut proba la matematică și 48 de candidați au susținut proba la istorie, 194 de candidați absentând deși erau înscriși . Un singur candidat înscris in examen nu a putut participa deorece se afla in carantina .
Și in aceasta zi  un candidat a fost surprin copiind și a fost eliminat din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

In cele doua zile de examen  nu a exista niciun candidat cu temperatura mai mare de 37,3 grade

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:

• 26 august: proba la alegere a profilului și specializării

• 27 augustproba la Limba și literatura maternă – 

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie. În acest sens, comisiile de bacalaureat din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență la probele de profil din cadrul examenului național de bacalaureat (2020).

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare .

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CE VA FACE PRIMĂRIA PLOIEŞTI CU CEI 18 MILIOANE LEI DIN CREDITUL CEC

Primăria Ploieşti a contractat un credit în valoare de 18 milioane de lei de la CEC pentru finanţarea unor...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH