23 ianuarie 2022
No menu items!

Klaus Iohannis consideră că deschiderea noului an școlar e o decizie corectă și necesară!

Președintele României nu va participa la deschiderea noului an școlar!

Cele mai vizualizate articole

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri o nouă conferință de presă la Palatul Cotroceni, în care s-a referit în special la noul an școlar.

Seful statului a îndemnat din nou la respectarea măsurilor impuse împotriva Covid-19: ”Aşa cum ştiţi, şcoala începe pe 14 septembrie, în condiţii cu totul diferite faţă de anii trecuţi. Avem doar câteva localităţi în care şcoala se va relua normal, iar în alte localităţi şcoala se va desfăşura în sistem hibrid. Autorităţile au luat măsuri. Eficienţa lor depinde în bună parte de colaborarea cadrelor didactice a părinţilor şi a elevilor. Nu putem reduce riscul de infectare la zero,dar e important să conştientizăm că prin respectarea regulilor fiecare contribuie la limitarea răspândirii. Decizia de a deschide şcolile, deşi nu este una uşoară, este corectă şi necesară.

Mă adresez părinţilor care în mod firesc sunt preocupaţi şi îngrijoraţi: Vă încurajez să-i trimiteţi pe copii la şcoală şi să le explicaţi că pentru un timp şcoala va fi diferită dar, dacă vom respecta cu toţii regulile, vom depăşi cu bine această situaţie”, a declarat președintele Iohannis.

Șeful statului a anunțat că nu va participa personal la deschiderea noului an școlar, dar va transmite luni un mesaj public.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL LA CSM PLOIEŞTI! SE LASĂ CU CERCETARE DISCIPLINARĂ

Scandal la CSM Ploieşti, după ce echipa de handbal junioare a clubului a pierdut azi un meci care nici...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH