6 mai 2021
No menu items!

PRAHOVA : 127 DE CAZURI NOI DE COVID IN ULTIMELE 24 DE ORE , 5 DINTRE ACESTEA FIIND DEPISTATE IN RÃNDUL COPIILOR (0-18 ani )

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Autoritățile au raportat, astăzi, 127 de cazuri de infectare cu noul coronavirus , dintre acestea 5 fiind depistate in rândul copiilor și tinerilor ( cu vârste mai mici de 18 ani).

Din totalul cazurilor raportate in ultimele 24 de ore, doar 26 sunt înregistrate in rândul peroanelor din ” zona de risc ” cu vârste de peste 60 de ani, iar 96 de cazuri sunt comfirmate  in categoria persoanelor active cu vârste cuprinse intre 19 și 59 de ani.

 Din totalul de 378 de  paturi din spitalele destinate pacienților infectați cu SARS COV2 , la aceasta data, sunt ocupate 335, iar in sectiile ATI- COVID din Ploiesti si Câmpina nu este niciun loc liber .

Conform raportării făcută, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică, in județul Prahova, se înregistrează o rata de infectare de 1,61 de cazuri la o mie de locuitori .

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 7710 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

EVAZIUNE DE 25 MILIOANE DE LEI. DESCINDERI ÎN PRAHOVA

Poliţia Capitalei anunţă că sase percheziţii au loc la această oră în Bucureşti, Prahova şi Ilfov, într-un dosar de...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH