1 februarie 2023
No menu items!

Mesajul președintelui PMP Prahova, Cătălina Bozianu, pentru prahoveni:”Suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine. Împreună, putem mișca România către un viitor mai bun”

Cele mai vizualizate articole

Cătălina BOZIANU, deputatul tău:
”Dragi prieteni ploieșteni,
În ultima lună, echipa noastră, a PMP-Prahova, a stat de vorbă cu mii de oameni din tot județul. O mare parte dintre ei, din Ploiești. Le-am auzit și le înțelegem îngrijorarea pentru felul în care va arăta viitorul: pentru siguranța locului de muncă, pentru calitatea educației copiilor, pentru calitatea actului medical, în prezent, dezastruoasă din cauza unui sistem incompetent și corupt.
Le-am auzit și le înțelegem revolta pe nedreptățile din societate, accentuate de modul în care autoritățile gestionează pandemia: pensiile speciale ale demnitarilor, dezavantajele create producătorilor și comercianților români în raport cu marile rețele de hypermarket-uri, măsurile disproporționate împotriva manifestărilor religioase și, nu în ultimul rând, modul în care comunică guvernanții cu românii, tratându-i ca pe simple date statistice, și nu ca pe oameni cu suferințe și aspirații legitime.
Le înțelegem lehamitea multora dintre ei față de politică și față de politicieni și o considerăm pe deplin justificată. Știm că gradul mare de absenteism anunțat pentru duminică este cauzat mai mult de această lehamite decât de teama de infectare cu virusul Covid. Totuși, pentru a da României o șansă la un viitor mai bun, vă invit să învingem lehamitea, neîncrederea și teama și, duminică, să ieșim la vot.
Vă invit, dragi prieteni ploieșteni, să alegeți echipa noastră, a PMP-Prahova. O echipă formată din oameni ca voi, care vă ascultă și care vă prețuiesc cu adevărat, care sunt mereu alături de voi, pentru că nu uită niciodată că funcția publică pe care o ocupă este o slujbă temporară, în care au fost angajați de miile de oameni care au încredere în ei.
Vă invit să alegeți poziția 1 de pe buletinele de vot, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.
Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine. Pentru că, împreună, putem mișca România către un viitor mai bun”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

HIDRO PRAHOVA oprește apa în municipiul Câmpina pentru remedierea unei defecțiuni accidentale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 2 februarie 2023, între...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH