13 mai 2021
No menu items!

MILIONARUL IOAN NICULAE, FOSTUL PATRON AL RAFINĂRIEI ASTRA DIN PLOIESTI,  A FOST ARESTAT PE AEROPORTUL OTOPENI

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost arestat pe aeroportul internațional Henri Coandă , in aceasta seara . Acesta era dat în urmărire națională, dupa ce, in cursul zilei de ieri instanța l- a condamnat la 5 ani de închisoare cu executare .

Milionarul ( cu o avere estimată între 700 de milioane și un miliard de euro) a ajuns în România cu o companie low – cost din Italia, unde avocatul acestuia declarase ca omul de afaceri se trata după ce s-a infectat cu Covid19. 

Ioan Niculae a fost încătușat imediat după aterizare și dus direct la penitenciar.

Vă reamintim ca milionarul Ioan Niculae, fostul patron al Rafinăriei Astra din Ploiesti si patronul clubului de fotbal Astra Giurgiu a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Interagro.

Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată. În plus, instanța i-a interzis lui Ioan Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Ioan Nicolae a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

În acelaşi dosar, Gheorghe Bunea Stancu, fost preşedinte al Consiliului judeţean Brăila şi fost preşedinte al PSD Brăila, a fost achitat pentru trafic de influența.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Din 15 mai masca nu mai e obligatorie în aer liber! Se elimină și restricțiile de noapte!

Într-o primă etapă, din 15 mai obligativitatea purtării măștii de protecție nu va mai fi valabilă în aer liber,...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH