29 martie 2024
No menu items!

Marca PETROLUL trebuie să rămână a ploieștenilor! Întâlnirea primarului Andrei Volosevici cu reprezentanții suporterilor!

Cele mai vizualizate articole

Discuția are loc în contextul în care mărcile „Petrolul 95”, „Petrolul 52”, „FC Petrolul Ploiești 1924”, „FC Petrolul”, „Fotbal Club Petrolul” şi „Petrolul Ploiești”, aparțin municipalității, iar peste puțin timp expiră contractul încheiat cu asociația sportivă, care deține certificatul de identitate sportivă și care are în componență foste glorii ale clubului fanion ploieștean. Problema este că reprezentanții asociației sportive nu doresc o asociere cu primăria, considerând că ar reprezenta o intruziune a politicului în sport şi solicitând ca relaţiile dintre cele două părți să se rezume la cedarea mărcilor şi închirierea stadionului.

Dialogul cu reprezentanții diferitelor grupe de suporteri vine în acest context, în care, dacă nu se ajunge la un acord cu asociația sportivă, municipalitatea va trebui să organizeze o licitație pentru încredințarea mărcilor.

Primarul Andrei Volosevici a precizat că este deschis la discuții cu toate părțile interesate de viitorul echipei, iar municipalitatea va acorda sprijin, indiferent de care scenariu se va concretiza: „În contextul în care cei care deţin CIS-ul, în speţă gloriile, au afirmat foarte clar că nu doresc să aibă vreo legătură cu partea politică sau cu restul, logic este ca noi să începem procedura de achiziţie, pentru a acorda mărcile celui care câştigă. Săptămâna trecută, am primit o hârtie prin care ni se spune că nimeni nu se poate asocia cu Primăria, pentru că este politică. Dar, foarte clar şi răspicat, am spus că după ce se termină procedura, în contextul în care această procedură va fi câştigată de asociaţia pe care o deţin gloriile, voi face propunerea în Consiliul Local pentru o sumă care să meargă ca finanţare, pe Legea 350, pe un proiect care să aibă anumite criterii legate de performanţă şi o discuţie legată de cuantumul valorii pe care trebuie să o plătească în momentul în care joacă pe stadion. Tot ce înseamnă fişa de date şi restul sunt lucruri pe care le pregăteşte Primăria Ploieşti în conformitate cu prevederile legale, dar putem discuta şi mi se pare obligatoriu să discutăm cu suporterii partea legată de criteriile sportive, de exemplu se acordă mărcile pe trei ani sau patru, cu ce obligaţii, ce le cerem, în primul an să intre în prima ligă, în al doilea an să fie în primele cinci, în al treilea an să mergem în cupele europene, astea sunt nişte lucruri pe care le discutăm cu toţii şi le punem în caietul de sarcini. Luaţi asta ca exemplu. Restul lucrurilor sunt legate de bucătăria internă a Primăriei. Dânşii (n.r. suporterii prezenţi) au spus că au o discuţie astăzi şi cu cei care deţin CIS-ul. Primăria, ca întotdeauna, este deschisă să discute orice variantă de lucru, dar în momentul în care se deschid premisele. Peste orgolii, peste politic sau nu, interesul unei activităţi extraordinar de importante din Ploieşti şi a ceea ce înseamnă echipa asta care este susţinută de mii de suflete, deschiderea noastră este să purtăm orice fel de discuţie, în contextul în care această discuţie se poate purta„.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

PREFECTUL PSD AL PRAHOVEI ÎŞI DĂ DEMISIA!

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (PSD), a anunţat, azi, că demisionează din funcţie. Motivul este acela că va candida la...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies