26 septembrie 2021
No menu items!

ÎNCEP EXPROPRIERILE PENTRU AUTOSTRADA PLOIEŞTI-BUZĂU

Cele mai vizualizate articole

Un proiect de hotărâre care prevede demararea procedurilor de expropriere pentru realizarea autostrăzii Ploieşti-Buzău se va afla, mâine, pe agenda şedinţei de guvern.

Potrivit proiectului, se va aproba declanșarea procedurii de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Ploiesti – Buzău”, situat pe amplasamentul prevăzut la art. 1, aflate pe raza localităților Râfov, Dumbrava, Drăgănești, Albești – Paleologu, Tomșani, Colceag, Baba Ana, din județul Prahova, expropriator fiind statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A..

Reamintim că acest sector de autostradă are 63 de kilometri şi va fi finanţat din PNRR, conform anunurilor anterioare ale autorităţilor centrale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH