12 august 2022
No menu items!

ÎNCEP EXPROPRIERILE PENTRU AUTOSTRADA PLOIEŞTI-BUZĂU

Cele mai vizualizate articole

Un proiect de hotărâre care prevede demararea procedurilor de expropriere pentru realizarea autostrăzii Ploieşti-Buzău se va afla, mâine, pe agenda şedinţei de guvern.

Potrivit proiectului, se va aproba declanșarea procedurii de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Autostrada Ploiesti – Buzău”, situat pe amplasamentul prevăzut la art. 1, aflate pe raza localităților Râfov, Dumbrava, Drăgănești, Albești – Paleologu, Tomșani, Colceag, Baba Ana, din județul Prahova, expropriator fiind statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A..

Reamintim că acest sector de autostradă are 63 de kilometri şi va fi finanţat din PNRR, conform anunurilor anterioare ale autorităţilor centrale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Protecția Consumatorului a oprit temporar trei operatori economici de pe Valea Prahovei!

Comandamentul Munte 2022, al ANPC, a desfășurat acțiuni de control în perioada 04-07.07.2022, în care au fost verificați 22...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH