26 septembrie 2021
No menu items!

PREŞEDINTELE IOHANNIS LA VALEA DOFTANEI: SUNTEŢI UN EXEMPLU DE EDUCAŢIE DE CALITATE

Cele mai vizualizate articole

Şeful statului, Klaus Iohannis, a spus, azi, la Valea Doftanei, că modelul Liceului Tehnologic „Carol I” este un exemplu de educaţie de calitate.
„Sunteţi un exemplu care arată că educaţia poate fi de calitate, fără a intra în coliziune cu obiectivele care privesc egalitatea de şanse a elevilor, indiferent de mediul din care provin”, a spus Iohannis.
El a subliniat din nou importanţa respectării măsurilor sanitare, dar şi a vaccinării anti-COVID.

„Reînceperea anului şcolar are loc, din păcate, tot sub spectrul pandemiei. Tocmai de aceea menţinerea şcolilor deschise, cu prezenţă fizică, depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi, respectarea normelor sanitare şi vaccinarea fiind esenţiale”, a declarat preşedintele.

Acesta a mulţumit profesorilor, elevilor şi părinţilor pentru eforturile depuse în continuarea procesului de educaţie în perioada crizei sanitare.

UPDATE
În discursul ţinut în faţa cadrelor didactice şi a elevilor de la Liceul Tehnologic Carol I din Valea Doftanei, preşedintele Klaus Iohannis a făcut referire şi la proiectul „România educată”.
„Odată cu finalizarea Raportului <România Educată>, mi-am asumat dezideratul de a susține un management educațional profesionist, bazat pe responsabilitate, capabil să dezvolte și să inoveze. (…) Prin implementarea Proiectului <România Educată> și cu sprijinul alocărilor record prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, avem de acum șansa unică de a transforma radical mediul școlar. Există oportunitatea istorică de a realiza lucruri de amploare, amânate de decenii, precum dotarea laboratoarelor școlare, măsuri concrete pentru a preveni abandonul școlar, susținerea învățământului profesional dual sau digitalizarea administrației școlare. Cu parteneriate solide, cu dedicare din partea cadrelor didactice, cu un management curajos și deschis spre modernizare și cu elevi pregătiți pentru viitor, școli precum cea în care ne aflăm astăzi vor contribui în mod decisiv la construirea României Educate, o țară în care accesul la învățământ de calitate este asigurat tuturor”, a spus Iohannis.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH