23 octombrie 2021
No menu items!

Conducerea ACS Petrolul 52 îi sfidează exact pe cei de care depinde acordarea mărcii Petrolul!

Cele mai vizualizate articole

Trecând peste faptul că , fără nicio jenă, ACS Petrolul 52 continuă să folosească sigla/marca Petrolul Ploiești deși legal nu mai are acest drept, tupeul conducerii e fără margini. Contând pe emoția publicului și fanilor, conducerea ACS se consideră pe cai mari și tratează cu dispreț și sfidează Consiliul Local și primăria, adică exact cei care îi pot da mărcile Petrolul- pentru care, oficial, se ”bat” să le obțină, ba, mai mult, îi pot oferi și finanțare.

Reprezentanții Asociației Club Sportiv Petrolul 52 refuză discuțiile cu conducerea primăriei și cu reprezentanții Consiliului Local Ploiești cu privire la mărcile Petrolul. Invitația pentru marți, 21 septembrie, ora 14:00 a fost respinsă, motivul invocat fiind faptul că echipa are meci! Meciul începe la 18:45, e la Ploiești, deci…unde ar fi problema?

O nouă invitație a fost trimisă asociației, pentru data de miercuri 22 septembrie, iar răspunsul a fost acesta:

“Vă rugăm să nu mai insistați prin emiterea de mesaje invitație. Vă transmitem că nu vom da curs niciunei invitații până nu vom primi răspunsurile scrise la adresele înaintate oficial până acum.”

“Ni se pare ciudat că cei care spun că nu dorim să discutăm cu ei refuză orice invitație venită din partea municipalității. Domnii și doamnele consilieri locali au câteva nelămuriri și au solicitat discuții cu reprezentanții asociației. După cum se vede aceștia sunt deranjați de invitațiile trimise și refuză dialogul. Doar prin dialog se poate debloca situația mărcilor Petrolul” a declarat primarul Andrei Volosevici.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIEŞTIUL- PE LOCUL 3 ÎN JUDEŢ LA INCIDENŢA CAZURILOR COVID

Municipiul Ploieşti a ajuns, azi, pe locul al treilea în judeţ după rata de infectare cu noul coronavirus. Incidenţa...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH