10 august 2022
No menu items!

ACS Petrolul 52 a obținut Certificatul Fiscal, dar nu a plătit integral salariile pe luna august!

Cele mai vizualizate articole

ACS Petrolul 52 anunță, cu mare tam-tam, că a reușit să-și eșaloneze datoriile la bugetul de stat(ANAF), obținând Certificatul de Atestare Fiscală. După cum se știe acest certificat, necesar pentru a putea participa la o licitație, respectiv licitația pentru mărcile Petrolul, trebuie să fie pe ”zero” pentru a putea fi obținut de la ANAF.
Conducerea ACS se laudă cu această ”victorie”, dar recunoaște că s-a împrumutat cu 55.000 de euro, de la un ”împătimit petrolist”, că a primit și 100.000 de euro pe un contract de publicitate și promovare și că există la acest moment restanțe salariale către jucători și staff, de aproximativ 20-25% din drepturile salariale aferente lunii august 2021. Suma datorată statului, care a fost eșalonată, este de 344.091 lei.
Deci, ACS Petrolul Ploiești, deși are acest certificat fiscal, are datorii: un împrumut de 55.000 euro, restanțe salariale pe luna august, la care se vor adăuga și salariile integrale pe septembrie, plus o plată lunară către ANAF de 28.675 lei.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH