19 iulie 2024
No menu items!

O NOUĂ AMÂNARE A ŞEDINŢEI ADI DEŞEURI PENTRU REZILIEREA CONTRACTULUI CU ROSAL

Cele mai vizualizate articole

ADI Deşeuri Prahova a amânat, din nou, pentru a patra oară, ședința în care trebuie discutată rezilierea contractului cu Rosal pentru ridicarea deșeurilor menajere de la populație.
De aproape 3 săptămâni, deșeurile menajere din municipiul Ploiești zac pe platformele de gunoi și în fața porților, pentru că operatorul Rosal Grup nu mai este capabil să presteze acest serviciu.
„ Ieri, am trimis, pentru a câta oară, sesizări atât la Garda de Mediu Națională, la Ministerul Mediului, la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Prahova, la Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, precum și la Instituția Prefectului județul Prahova. Nu înțeleg de ce se amână această discuție de reziliere a contractului cu Rosal și, din păcate, nu am ce să răspund ploieștenilor la întrebarea – de ce mai plătim gunoiul la preț majorat, dacă nu vine nimeni să îl ridice?- în contextul în care Ploieștiul a votat împotriva acestei majorări.
În această perioadă de pandemie pe care o traversăm, acest lucru este cu atât mai periculos pentru sănătatea ploieștenilor și, din păcate, nici la spitale nu se respectă graficul de ridicare a gunoiului. Sper ca această ședință de reziliere să se desfășoare cât mai curând, iar eu voi vota pentru rezilierea contractului cu Rosal, conform mandatului pe care l-am primit de la Consiliul Local”, a declarat primarul Andrei Volosevici.
Municipalitatea ploieșteană solicită ADI Deșeuri Prahova și instituțiilor competente ale statului să verifice dacă, în ultimele 5 luni de zile, la stația de Tratare Mecano – Biologică au fost primite deșeuri și din alte județe și, dacă da, care este cantitatea lor.
De asemenea, Municipiul Ploiești solicită Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” să precizeze public motivul pentru care s-a amânat, pentru a patra oară, ședința de reziliere a contractului cu S.C. Rosal Grup.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies