29 noiembrie 2021
No menu items!

CÂŢI BANI A PRIMIT SJU PLOIEŞTI DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN ŞI PENTRU CE AU FOST FOLOSIŢI

Cele mai vizualizate articole

Consiliul Județean Prahova a alocat anul acesta Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cea mai mare unitate medicală din județ, unde sunt preluați și tratați cei mai mulți și cele mai grave forme ale pacienților cu SARS-CoV2, suma de 37,3 milioane de lei. Din această alocare bugetară, 22,525 milioane lei au fost direcționate pentru funcționarea spitalului, iar 14,787 milioane de lei au mers către investiții (aparatură și reparații capitale).
Ultima alocare, în valoare de peste patru milioane de lei, a fost aprobată în ședința ordinară a Consiliului Județean din data de 29 septembrie, fiind direcționată pentru gestionarea noului val al pandemiei de COVID-19 și achiziția de aparatură medicală.

La Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Ploiești (SJUP) au fost realizate lucrări de renovare, instalația electrică era nouă și verificată, iar rampele de oxigen au fost montate anul trecut, înainte de declanșarea celui de-al treilea val pandemic.
„Sincere condoleanțe familiilor celor doi pacienți decedați în incendiul care a avut loc într-un salon de la Spitalul de Boli Infecțioase Movila Ploiești. Am fost la spital pentru a mă asigura că pacienții din celălalt pavilion al spitalului nu au fost afectați. Persoanele internate în pavilionul în care s-a produs incendiul au fost mutate la alte secții ale Spitalului Județean după ce au fost evaluate, iar infirmiera rănită a fost transferată la București și sper să treacă cu bine peste această tragedie. Conducerea spitalului cooperează cu instituțiile care trebuie să determine cauzele incendiului”, a transmis preşedintele CJ, Iulian Dumitrescu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH