16 iulie 2024
No menu items!

CE SPUNE CONDUCEREA PENITENCIARULUI PLOIEŞTI DESPRE FOCARUL DE COVID DEPISTAT AICI

Cele mai vizualizate articole

Conducerea Penitenciarului Ploieşti a transmis, după depistarea în această unitate a unui focar de COVID, că toţi cei 11 deţinuţi au fost asimptomatici sau au prezentat simptomatologie minoră (rinoree, cefalee uşoară etc.), fiind transferaţi la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava pentru monitorizare şi acordarea tratamentului de specialitate.

La nivelul unităţii penitenciare au fost dispuse măsuri imediate în scopul prevenirii răspândirii virusului COVID-19. Astfel, s-a dispus izolarea contacţilor nevaccinaţi pentru o perioadă de 14 zile, însoţită de monitorizarea respiratorie a acestora, supravegherea contacţilor vaccinaţi cu retestarea la 5 zile, nebulizarea camerelor de deţinere şi a mijloacelor de transport.

Totodată, conform Planului de măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii şi răspândirii infecţiei cu virusul COVID-19 în rândul personalului şi a persoanelor private de libertate, în toate spaţiile unităţii intens trazitate se efectuează zilnic dezinfecţie prin clorinare, săptămânal se efectuează nebulizarea, atât personalulul unităţii cât şi persoanele private de libertate poartă echipament de protecţie corespunzător, iar activităţile sunt derulate în grupuri mici, cu respectarea distanţării sociale.

De asemenea, peste 90% dintre persoanele aflate in detenție sunt vaccinate cu schemă completă anti-SARS-CoV-2, transmite conducerea Penitenciarului Ploieşti.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies