19 iulie 2024
No menu items!

O PERSOANĂ IMOBILIZATĂ LA PAT- TERORIZATĂ DE UN BEŢIV CARE A INTRAT FORŢAT ÎN CASĂ

Cele mai vizualizate articole

O persoană imobilizată la pat a fost terorizată de un beţiv care a intrat cu  forţa în casa acesteia în repetate rânduri, anunţă Poliţia Prahova.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Boldești Grădiștea au fost sesizați, ieri, despre faptul că la locuința unei persoane imobilizate la pat, un bărbat forțează ușa de la intrare.

Echipa care s-a deplasat la faţa locului a găsit bărbatul în vârstă de 60 de ani, care, beat fiind, a reușit să intre în casă prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces.

„Din verificări, a rezultat faptul că bărbatul ar mai fi intrat în trecut în locuința persoanei vătămate fără acordul acesteia, fără a-i crea o stare de pericol, însă prin repetarea acestor fapte, bătrânul a hotârât să sesizeze organele de poliție”, spune Poliţia.

În baza probatoriului administrat față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvâșirii infracțiunii de violare de domiciliu în formă continuată.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies