23 ianuarie 2022
No menu items!

O PERSOANĂ IMOBILIZATĂ LA PAT- TERORIZATĂ DE UN BEŢIV CARE A INTRAT FORŢAT ÎN CASĂ

Cele mai vizualizate articole

O persoană imobilizată la pat a fost terorizată de un beţiv care a intrat cu  forţa în casa acesteia în repetate rânduri, anunţă Poliţia Prahova.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Boldești Grădiștea au fost sesizați, ieri, despre faptul că la locuința unei persoane imobilizate la pat, un bărbat forțează ușa de la intrare.

Echipa care s-a deplasat la faţa locului a găsit bărbatul în vârstă de 60 de ani, care, beat fiind, a reușit să intre în casă prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces.

„Din verificări, a rezultat faptul că bărbatul ar mai fi intrat în trecut în locuința persoanei vătămate fără acordul acesteia, fără a-i crea o stare de pericol, însă prin repetarea acestor fapte, bătrânul a hotârât să sesizeze organele de poliție”, spune Poliţia.

În baza probatoriului administrat față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvâșirii infracțiunii de violare de domiciliu în formă continuată.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA: APROAPE 500 DE CAZURI NOI DE COVID. TERAPIA INTENSIVĂ E PLINĂ

Prahova a raportat, azi,  494 dr cazuri noi de COVID si un deces asociat survenit la o femeie de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH