3 decembrie 2022
No menu items!

ORBAN ŞI ALŢI 16 PARLAMENTARI AU DEMISIONAT DIN PNL

Cele mai vizualizate articole

Ludovic Orban şi-a depus, azi, demisia din Partidul Naţional Liberal, alături de 16 colegi parlamentari, care se dezafiliaseră de la grupurile parlamentare liberale. Cei 17 au mers la sediul central al partidului pentru a-şi depune fizic demisiile.

”Este o zi în care am fost obligat să părăsesc partidul”, a spus fostul preşedinte PNL. Orban a fost propus spre excludere din partid, în Biroul Executiv Naţional, însă demiterea devenea efectivă după validarea în Consiliul Naţional.

”Astăzi este o zi crucială, o zi în care am fost pur şi simplu obligat să părăsesc partidul în care mi-am petrecut aproape toată viaţa adultă”, a spus Orban, la sediu.

”Demisia nu este un sfârşit, este un început. Nu mă las. Vom începe împreună o construcţie solidă care să se bazeze pe oameni de caracter, cu bun-simţ şi pe oameni care într-adevăr au capacitatea de a face viaţa mai bună semenilor lor”, a spus Orban.

”Voi fi un continuator al politicii PNL”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a spus că are discuţii şi cu alţi colegi, iar săptămâna viitoare va demara procedura de înfiinţare a grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIEŞTENII, DIN NOU FĂRĂ CĂLDURĂ, DIN CAUZA UNEI AVARII

Cei peste 130.000 de ploieşteni care sunt racordaţi la sistemul centralizat de încălzire nu au, la această oră, căldură,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH