16 iulie 2024
No menu items!

ORBAN ŞI ALŢI 16 PARLAMENTARI AU DEMISIONAT DIN PNL

Cele mai vizualizate articole

Ludovic Orban şi-a depus, azi, demisia din Partidul Naţional Liberal, alături de 16 colegi parlamentari, care se dezafiliaseră de la grupurile parlamentare liberale. Cei 17 au mers la sediul central al partidului pentru a-şi depune fizic demisiile.

”Este o zi în care am fost obligat să părăsesc partidul”, a spus fostul preşedinte PNL. Orban a fost propus spre excludere din partid, în Biroul Executiv Naţional, însă demiterea devenea efectivă după validarea în Consiliul Naţional.

”Astăzi este o zi crucială, o zi în care am fost pur şi simplu obligat să părăsesc partidul în care mi-am petrecut aproape toată viaţa adultă”, a spus Orban, la sediu.

”Demisia nu este un sfârşit, este un început. Nu mă las. Vom începe împreună o construcţie solidă care să se bazeze pe oameni de caracter, cu bun-simţ şi pe oameni care într-adevăr au capacitatea de a face viaţa mai bună semenilor lor”, a spus Orban.

”Voi fi un continuator al politicii PNL”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a spus că are discuţii şi cu alţi colegi, iar săptămâna viitoare va demara procedura de înfiinţare a grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies