29 noiembrie 2021
No menu items!

ORBAN ŞI ALŢI 16 PARLAMENTARI AU DEMISIONAT DIN PNL

Cele mai vizualizate articole

Ludovic Orban şi-a depus, azi, demisia din Partidul Naţional Liberal, alături de 16 colegi parlamentari, care se dezafiliaseră de la grupurile parlamentare liberale. Cei 17 au mers la sediul central al partidului pentru a-şi depune fizic demisiile.

”Este o zi în care am fost obligat să părăsesc partidul”, a spus fostul preşedinte PNL. Orban a fost propus spre excludere din partid, în Biroul Executiv Naţional, însă demiterea devenea efectivă după validarea în Consiliul Naţional.

”Astăzi este o zi crucială, o zi în care am fost pur şi simplu obligat să părăsesc partidul în care mi-am petrecut aproape toată viaţa adultă”, a spus Orban, la sediu.

”Demisia nu este un sfârşit, este un început. Nu mă las. Vom începe împreună o construcţie solidă care să se bazeze pe oameni de caracter, cu bun-simţ şi pe oameni care într-adevăr au capacitatea de a face viaţa mai bună semenilor lor”, a spus Orban.

”Voi fi un continuator al politicii PNL”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a spus că are discuţii şi cu alţi colegi, iar săptămâna viitoare va demara procedura de înfiinţare a grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH