29 martie 2024
No menu items!

PRIMELE CAZURI CU VARIANTA OMICRON ÎN ROMÂNIA

Cele mai vizualizate articole

Ministerul Sănătăţii a anunțat că primele două cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România.

”În această după-amiază, Institutul National de Sănătate Publică a primit rezultatul primelor secvenţieri efectuate la Institutul National de Cercetare Medico-Militară Cantacuzino Bucureşti care confirmă prezenţa noii tulpini OMICRON la doi dintre pasagerii cursei din Africa de Sud care a aterizat la Bucureşti în data de 30 noiembrie 2021”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani din judeţul Braşov şi un bărbat în vârstă de 59 de ani din judeţul Vaslui.

Ambele persoane, izolate la domiciliu, sunt asimptomatice.

”Se aşteaptă rezultatul secventierii probei recoltate de la sportivul din Baia Mare. Precizam că persoana depistată pozitiv care a fost în cursa aeriană din Maroc este confirmată cu varianta Delta a SARS CoV-2”, a mai transmis MInisterul Sănătăţii.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PREFECTUL PSD AL PRAHOVEI ÎŞI DĂ DEMISIA!

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (PSD), a anunţat, azi, că demisionează din funcţie. Motivul este acela că va candida la...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies