16 iulie 2024
No menu items!

ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU RECONSTRUIREA A DOUĂ PASARELE ŞI A UNUI POD PESTE DÂMBU

Cele mai vizualizate articole

Primăria Ploieşti anunţă că încep lucrările pentru reconstruirea a două pasarele şi a unui pod peste pârâul Dâmbu.

Astăzi, s-au semnat contractele de lucrări, care prevăd proiectarea şi execuţia unor noi pasarele peste pârâul Dâmbu, în dreptul străzilor Cometului şi Neajlov, precum şi contractul care prevede construirea unui nou pod peste pârâul Dâmbu, pe strada Muzelor.

Contractele de lucrări menţionate vor fi derulate de către Asocierea S.C. SOS SERVICE S.R.L. (lider al Asocierii) – S.C. DINENG DEV S.R.L. (asociat).

Cele trei investiţii ale municipalităţii ploieştene vor implica, pentru început, demontarea structurilor existente (partea de infrastructură şi îmbrăcămintea rutieră).

Noul pod peste pârâul Dâmbu, pe Strada Muzelor, va avea o lungime de 10 m, lăţime de 4 m şi va avea o structură din elemente prefabricate de beton (de tip elevaţii, dale), la partea superioară urmând să se toarne o suprabetonare, peste care se va aşterne un strat de asfalt. Se va realiza şi o balustradă metalică de protecţie, cu o înălţime de 1,20 m. Podul nou construit se va executa şi racorda la cota trotuarelor din ambele părţi. Valoarea acestei investiţii a municipalităţii ploieştene este de 254.430 lei fără T.V.A.

Pasarela existentă peste pârâul Dâmbu, din dreptul Străzii Cometului, va fi, de asemenea, demontată, urmând să se execute o nouă pasarelă cu structură metalică, cu o lungime de 14 m şi lăţime de 1,50 m. Noua pasarelă va avea balustradă de protecţie cu înălţimea de 1,20 m şi infrastructură nouă din beton, adaptată cerinţelor actuale. Fondurile alocate de către Primăria Ploieşti pentru realizarea acestui obiectiv din infrastructura locală sunt în cuantum de 157.410 lei fără T.V.A.

Totodată, noua pasarelă peste pârâul Dâmbu, din dreptul străzii Neajlov, va avea structură metalică, o lungime de 17 m şi o lăţime de 1,50 m, implicit bară de protecţie cu înălţimea de 1,20 m. Partea de infrastructură va fi din beton armat pe care se va aşeza structura metalică amintită. Valoarea acestui proiect, susţinut din bugetul local, este de 181.368 lei fără T.V.A.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies