23 ianuarie 2022
No menu items!

LUPTĂ DURĂ ÎN PSD PRAHOVA PENTRU FUNCŢIA DE PREFECT! CARE ESTE PROPUNEREA TRIMISĂ LA BUCUREŞTI

Cele mai vizualizate articole

Organizaţia PSD Prahova a fost marcată, în ultimele săptămâni, de o luptă acerbă pentru nominalizarea persoanei care va ocupa funcţia de prefect ca urmare a noii alianţe de la nivel central.

Iniţial, preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a spus că îl va nominaliza pentru funcţia de prefect pe Emil Drăgănescu, fost suprefect al judeţului şi actual şef al Direcţiei de Pază din cadrul Consiliului Judeţean Prahova (structură pe care preşedintele CJ, liberalul Iulian Dumitrescu, a încercat să o desfiinţeze).

Propunerea nu a fost însă pe placul tuturor social-democraţilor, astfel că au urmat lupte interne serioase în urma cărora au rezultat următoarele propuneri oficiale, care au şi fost trimise la Bucureşti: Nanu Virgiliu Daniel- prefect şi Emil Drăgănescu- subprefect.

Nanu Virgiliu Daniel este şef de mulţi ani al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Prahova şi rudă a primarului de la Cornu, Cornel Nanu.

El este căsătorit cu Ştefania Nanu, consilier superior în cadrul Primăriei Ploieşti, cei doi având având domiciliul la Cornu, conform declaraţiei de avere a acesteia.

SURSA FOTO DIN ARTICOL: campinatv.ro

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL LA CSM PLOIEŞTI! SE LASĂ CU CERCETARE DISCIPLINARĂ

Scandal la CSM Ploieşti, după ce echipa de handbal junioare a clubului a pierdut azi un meci care nici...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH