29 martie 2024
No menu items!

LUPTĂ DURĂ ÎN PSD PRAHOVA PENTRU FUNCŢIA DE PREFECT! CARE ESTE PROPUNEREA TRIMISĂ LA BUCUREŞTI

Cele mai vizualizate articole

Organizaţia PSD Prahova a fost marcată, în ultimele săptămâni, de o luptă acerbă pentru nominalizarea persoanei care va ocupa funcţia de prefect ca urmare a noii alianţe de la nivel central.

Iniţial, preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a spus că îl va nominaliza pentru funcţia de prefect pe Emil Drăgănescu, fost suprefect al judeţului şi actual şef al Direcţiei de Pază din cadrul Consiliului Judeţean Prahova (structură pe care preşedintele CJ, liberalul Iulian Dumitrescu, a încercat să o desfiinţeze).

Propunerea nu a fost însă pe placul tuturor social-democraţilor, astfel că au urmat lupte interne serioase în urma cărora au rezultat următoarele propuneri oficiale, care au şi fost trimise la Bucureşti: Nanu Virgiliu Daniel- prefect şi Emil Drăgănescu- subprefect.

Nanu Virgiliu Daniel este şef de mulţi ani al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Prahova şi rudă a primarului de la Cornu, Cornel Nanu.

El este căsătorit cu Ştefania Nanu, consilier superior în cadrul Primăriei Ploieşti, cei doi având având domiciliul la Cornu, conform declaraţiei de avere a acesteia.

SURSA FOTO DIN ARTICOL: campinatv.ro

 

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PREFECTUL PSD AL PRAHOVEI ÎŞI DĂ DEMISIA!

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (PSD), a anunţat, azi, că demisionează din funcţie. Motivul este acela că va candida la...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies