29 iunie 2022
No menu items!

SALARIAŢII TCE PLOIEŞTI NU AU PRIMIT SALARIILE DIN CAUZA DATORIILOR CĂTRE ANAF

Cele mai vizualizate articole

Angajaţii SC TCE Ploieşti nu şi-au primit salariile din cauza datoriilor pe care societatea de transport le are către ANAF.
Este vorba despre o datorie de 28 de milioane de lei care a dus la blocarea conturilor TCE şi implicit la neplata salariilor.
Primăria Ploieşti anunţă că a achitat deja o parte din sumele restante și astfel s-a suspendat acțiunea de executare silită a societății.
În aceste condiţii, primarul Andrei Volosevici îi asigură pe salariații S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești că își vor primi drepturile salariale, în cursul zilei de luni, 17 ianuarie 2022.
„Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, cere scuze, pe această cale, angajaților operatorului de transport public urban pentru întârzierea salarială.
Datoriile municipalității către S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești sunt restante din anii precedenți, actuala administrație publică locală reușind să găsească soluții și să acopere, în cursul anului trecut, o parte dintre acestea. Primăria municipiului Ploiești este preocupată, în continuare, de situația acestui operator public și va face toate eforturile și demersurile legale pentru stingerea, treptată, a acestor datorii”, anunţă primăria într-un comunicat de presă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ŞEFUL ISCIR A RECUNOSCUT CĂ A LUAT MITĂ LA SINAIA PENTRU MENŢINEREA ÎN FUNCŢII A SUBALTERNILOR

Viorel Părpăneaţă, inspector de stat şef în cadrul Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH