9 august 2022
No menu items!

VESTE BUNĂ DE LA CNI PRIVIND REALIZAREA UNUI BAZIN DE ÎNOT LA PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Compania Națională de Investiții a informat Primăria Ploieşti că proiectul privind realizarea unuii cazin de înot pe strada Mărășești, nr. 285B, a fost inclus pe lista sinteză a subprogramului “Bazine de înot”, aprobată prin Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nr. 11/04.01.2022.
Includerea proiectului respectiv în lista de sinteză reprezintă o nouă etapă pentru punerea în aplicare a acestui obiectiv de investiții.
Finanțarea acestui bazin de înot se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public și Social derulat de Compania Națională de Investiții.
Reamintim că, anul trecut, un alt proiect al administrației publice ploieștene, care prevede construirea unui bazin de înot în Strada Ghighiului nr. 25C a fost, de asemenea, încadrat în lista de sinteză a subprogramului de profil derulat de Compania Naţională de Investiții.
Cele două centre de natație pe care municipalitatea dorește să le construiască vor fi destinate publicului larg și vor asigura, în cadrul comunității ploieștene, spații moderne și agreabile pentru sport, recreere și sănătate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH