28 iunie 2022
No menu items!

”România este un susținător activ al eforturilor depuse de Georgia în urmărirea aspirațiilor sale europene şi euro-atlantice”, a declarat senatorul Roberta Anastase

Cele mai vizualizate articole

Astăzi , la Senatul României, a avut loc o întrevedere cu membrii delegației parlamentare din Georgia condusă de dl. Nikoloz Samikharadze, președintele Comitetului pentru relații externe.

La întâlnire a participat, din partea română și senatorul liberal prahovean Roberta Anastase, vicepreședintele Comisiei Senatului pentru politică externă.

La finalul discuțiilor senatorul prahovean a declarat: ”Ȋn cadrul intervenției mele am subliniat faptul că România rămâne consecventă în exprimarea unui sprijin puternic pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Georgiei în cadrul granițelor recunoscute internațional. Mai mult decȃt atȃt, țara noastră a fost şi este ȋn continuare un susținător activ al eforturilor depuse de Georgia în urmărirea aspirațiilor sale europene şi euro-atlantice. Nu în ultimul rând, România va sprijini activ consolidarea parteneriatului NATO cu Republica Moldova, Ucraina și Georgia”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH