6 iunie 2023
No menu items!

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENŢĂ PLOIEŞTI: STUDIUL BĂNCII MONDIALE A FOST APROBAT. CÂT VA COSTA INVESTIŢIA

Cele mai vizualizate articole

Studiul întocmit de o divizie a Băncii Mondiale privind posibilitatea realizării Spitalului Municipal de Urgenţă Ploieşti a fost aprobat, azi, de Consiliul Local, valoarea investiţiei fiind estimată la 110 milioane de euro.

Oficiali ai diviziei Băncii Mondiale au prezentat una dintre variantele de realizare a spitalul ar urma fi în parteneriat public-privat, într-o perioadă de trei ani, de către un partener privat care se va califica în urma procedurilor legale, iar municipalitatea va începe să facă plăţi abia după ce obiectivul va fi dat în exploatare.

Conform datelor din studiu, investiţia va fi achitată în rate, în 17 ani, iar preţul total ar urma să ajungă astfel la 225 de milioane de euro.

În urma discuţiilor din Consiliul Local Ploieşti şi clarificărilor făcute de reprezentanţii diviziei de investiţii a Băncii Mondiale, proiectul urmează să fie pus în dezbatere publică.

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH