21 mai 2024
No menu items!

FIRMĂ DE INJECTOARE DE MAŞINI DIN GERMANIA- PRĂDATĂ DE HOŢI. O PARTE DIN PRADĂ A AJUNS LA BUŞTENI

Cele mai vizualizate articole

O firmă din Germania care produce injectoare pentru maşini a fost prădată de hoţi care au creat astfel un prejudiciu de 3,3 milioane de euro. O parte din pradă a ajuns în staţiunea Buşteni şi a fost depistată la percheziţii.

Iată filmul evenimentelor prezentat de Poliţia Prahova:

În fapt, în perioada martie 2021- aprilie 2022, cei 9 bărbați bănuiți de comiterea faptelor, 7 români și 2 italieni, ar fi sustras dintr-un depozit al unei firme constructoare de injectoare de mașini, de pe teritoriul Germaniei, 40 de europaleți încărcați cu injectoare.

Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 3,3 milioane de euro.

La data de 2 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, în colaborare cu autoritățile germane, au reușit identificarea mai multor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt și tăinuire.

9 bărbați au fost reținuți, ulterior, față de 8 dintre aceștia fiind luată măsura arestării preventive, față de al 9-lea fiind dispusă măsura controlului judiciar.

De asemenea, la data de 4 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în stațiunea Bușteni, la domiciliile unui alt bărbat bănuit de comiterea faptelor, la cele două locații fiind identificate și indisponibilizate mai multe telefoane mobile, laptopuri, precum și sume de bani.

În cadrul activităților de cercetare desfășurate, au fost indisponibilizate o autoutilitară, cu care ar fi fost transportați europaleții, un autoturism și 76.000 de euro.

În același caz, în baza schimbului de informații dintre autoritățile române și cele germane, la data de 3 mai a.c., polițiștii din Prahova au identificat, în curtea unui imobil din stațiunea Bușteni, 4 europaleți încărcați cu injectoare.

Tot în baza schimbului de informații, pe teritoriul Germaniei, au fost prinși în flagrant delict 6 cetățeni români, în timp ce ar fi sustras 4 europaleți încărcați cu injectoare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Ana Bogdan și Valentin Crețu au devenit Cetățeni de Onoare ai orașului Sinaia

“Cu mare bucurie și mândrie acordăm titlul de “Cetățean de Onoare” sportivilor Ana Bogdan și Valentin Crețu. Acești doi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies