29 martie 2023
No menu items!

APĂ CĂRATĂ MANUAL, APROAPE 2 KM, PENTRU A STINGE INCENDIUL DE LA PIATRA ARSĂ

Cele mai vizualizate articole

Intervenţie extrem de dificilă în zona montană Piatra Arsă, pentru stingerea incendiului care a izbucnit în pădure.

Zecile de persoane care au intervenit pentru stingerea focului au intervenit cu extinctoare şi cu apă care a fost cărată manuală pe o distanţă de aproape 2 km, conform primarului de la Buşteni, Mircea Corbu.

„Astăzi în jurul orei 13:00 ,echipa de Pompieri și Salvamont a Primăriei Bușteni cu angajații societății Caraiman Comserv, Jandarmeria și ISU Prahova s-au mobilizat cu promptitudine pentru stingerea incendiului din cariera Piatra Arsă. Intervenția a fost destul de grea actionandu-se cu stingătoare iar apa fiind transportată în recipiente de 2 tone și sute de bidoane, 1,5km apa s-a transportat manual. La ora aceasta situația este sub control și incendiul localizat. Felicit încă o dată angajații Primăriei ( Salvamont, Pompieri și Caraiman Comserv), Jandarmeria și ISU PRAHOVA. Numai împreună putem rezolva toate problemele”, a scris Corbu pe Facebook.

Incendiul a fost lichidat, iar un echipaj a rămas în zonă pentru supraveghere.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH