2 octombrie 2023
No menu items!

Ploieștiul va accesa fonduri de la AFM pentru iluminat stradal cu led-uri!

Cele mai vizualizate articole

Consilierii ploieșteni au votat astăzi un proiect prin care municipiul va beneficia de modernizarea sistemului de iluminat public. Este vorba de înscrierea într-un program al Administrației Fondului de Mediu, care alocă pentru fiecare municipiu o sumă în valoare de șase milioane de lei pentru trecerea la iluminatul public pe sistem de led-uri.

Deși se dorea includerea a 44 de străzi în acest proiect, deoarece se dorește și achiziționarea unui sistem de telegestiune, estimat la 2,65 milioane de lei, în proiectul inițial au fost incluse doar Bulevardul Republicii, pe traseul cuprins între Caraiman şi Catedrală, Bulevardul Independenţei şi Bulevardul Bucureşti, Piaţa Mihai Viteazul, Piaţa Eroilor şi Piaţa de la Gara de Sud. După o serie de discuții a fost aprobat un amendament al consilierului local Simona Popescu, prin care în cazul în care se realizează economii în timpul procedurii de selecţie să fie incluse şi alte străzi pe lista de lucrări, în limita bugetului alocat de Fondul de Mediu.

Ploieștiul mai are în derulare o licitație, pe fonduri europene, de modernizare a reţelelor de iluminat public situate de-a lungul traseelor de tramvai 101 şi 102.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH