6 februarie 2023
No menu items!

Regele Carol al III- lea s-a adresat națiunii britanice aflate în doliu: Fie ca îngerii să-ți călăuzească calea!

Cele mai vizualizate articole

Regele Carol al III-lea al Marii Britanii și Irlandei de Nord a adus un omagiu regretatei sale mame, Regina, spunând în prima Sa declarație adresată națiunii:

„De-a lungul vieții ei, Majestatea Sa Regina – iubita mea Mamă – a fost o inspirație și un exemplu pentru mine și pentru toată familia mea și îi datorăm cea mai sinceră datorie pe care o poate avea orice familie față de mama lor. Iubita mea mamă a fost o inspirație pentru mine și pentru întreaga lume. Regina Elisabeta a avut o viață bine trăită a promis ceva și s-a ținut de promisiune. A făcut sacrificii pentru datoria ei. În viața ei, în serviciul public am văzut o iubire pentru tradiție, dar și o îmbrățișare a progresului. Așa cum poate confirma orice membru al familiei a combinat aceste calități cu o căldură umană deosebită Știu că moartea ei aduce multă durere pentru mulți oameni și împărtășesc această durere dincolo de orice măsură. Rolul și responsabilitățile monarhiei rămân.

Așa cum a făcut însăși Regina cu un devotament atât de neclintit, și eu acum mă angajez solemn, în timpul rămas pe care mi-l acordă Dumnezeu, să susțin principiile constituționale din inima națiunii noastre. Viața mea se va schimba pe măsură ce preiau noile responsabilități. Nu va fi posibil pentru mine să ofer timp pentru organizațiile caritabile care contează foarte mult, dar se vor ocupa membrii familiei în care am încredere. Contez pe ajutorul soției mele care și-a îndeplinit datoriile în tot acest timp. Se va ridica la așteptările noului său rol. Am învățat că mă pot baza pe ea.

Cu Catherine alături de el, noul nostru prinț și prințesă de Wales va continua, știu, să inspire și să conducă conversațiile noastre naționale, ajutând să-i aducă pe cei marginali în centrul locului unde poate fi acordat ajutor vital. Exprim dragostea mea pentru Harry și Meghan în timp ce aceștia continuă să-și construiască viața în străinătate.

Mamei mele dragi, când începi ultima ta mare călătorie pentru a te alătura dragului meu răposat tată, vreau să-i spun pur și simplu asta: mulțumesc. Vă mulțumim pentru dragostea și devotamentul față de familia noastră și față de familia națiunilor pe care le-ați slujit cu atâta sârguință în toți acești ani. Fie ca îngerii să-ți călăuzească calea ”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Măgurele soldat cu două victime!

Noaptea trecută, în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH