15 iunie 2024
No menu items!

PLOIEŞTI: FURT ÎNTR-UN PARC PENTRU COPII! AU DISPĂRUT UN LEAGĂN ŞI O PLASĂ PENTRU CĂŢĂRAT

Cele mai vizualizate articole

Societatea care administrează parcurile din Ploieşti- SGU- anunţă că, azi, că actele de vandalism care vizează parcurile şi locurile de joacă din municipiu au ajuns, practic, la un alt nivel.

Astfel, dintr-un loc de joacă situat pe strada Cameliei, persoane necunoscute au furat un leagăn şi o plasă de căţărat pentru copii.

„Din păcate, în detrimentul apelurilor noastre la civism, încă există persoane lipsite de bun simţ care vandalizează şi sustrag aceste obiecte. Din perimetrul de joacă din strada Cameliei care a fost vandalizat prin sustragerea unor obiecte de joacă, respectiv un leagăn cuib şi o plasă de căţărat pentru copii. Reamintim cetățenilor faptul că, pot sesiza actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954)”, informează SC Servicii de Gospodărire Urbană.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies