25 iunie 2024
No menu items!

ADEVĂRURI CARE TREBUIE ȘTIUTE: CINE ESTE VINOVAT PENTRU ÎNTÂRZIEREA RELUĂRII DISTRIBUŢIEI DE APĂ CALDĂ

Cele mai vizualizate articole

Viceprimarul Ploieştiului Anca Popa a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la modul în care se lucrează în primărie pentru soluţionarea crizei apei calde, arătând clar şi public cine este adevăratul vinovat pentru întârzierea reluării distribuţiei de agent termic în oraş.
Anca Popa face o serie de acuzaţii extrem de grave la adresa primarului Andrei Volosevici, cel care a fost ales de ploieşteni pentru a gestiona şi soluţiona problemele oraşului şi nu pentru a pune piedici demersurilor întreprinse de alţii în acest sens.
Concret, iată cum descrie viceprimarul Ploieştiului adevărata stare de fapt: 
De trei săptămâni de când sunt viceprimar al Ploieștiului aud zilnic cuvintele „pușcărie” și „penal”. Așa știe domnul primar sa „lucreze în echipa”. Țipă și amenință pe toată lumea care muncește și are inițiativă. Se trăiește într-un continuu stres, care este dat nu de muncă (pentru că am găsit oameni care chiar muncesc și echipe dornice să rezolve problemele ploieștenilor), ci de atitudinea ostilă, nepoliticoasă a unui primar care tensionează în permanență relațiile dintre oameni.
Nu poți sa fii primar și să aștepți respect când tu te adresezi oamenilor cu „sunteti obraznica”, „deveniti penala” , „aveti tupeu” , „este penibil”.
Mi-a reproșat de multe ori că Primăria nu este școala în care predau. Perfect de acord! În nicio școală, nici profesorii , nici elevii nu vorbesc așa. Dacă un dascăl ar vorbi așa ar fi imediat dat afară din învățământ. Pe dl. primar nu avem cum să-l dăm afară din primărie sau…
Cred că ploieștenii trebuie să știe (ca în povestea „Împăratul e gol”) că primarul e PRINCIPALA PROBLEMA din primărie.
Concret. Suntem contra cronometru să pornim distribuția de apă caldă și să înceapă activitatea la noua societate Termo Ploiești.
Din cauza unei emisiuni în care nu a fost lăudat, primarul s-a supărat și ne-a lăsat, pe mine și pe d-l viceprimar Dan Nicodim, să rezolvăm documentele necesare pentru a depune în timp util actele la Consiliul Concurenței. Zis și făcut. Fără prezența atât de colerică a primarului știam că vom reuși să ne încadram în timp.
S-a creat o echipă formată din noi, cei doi viceprimari, consilieri locali, membrii AGA și CA și echipa managerială a noii societăți. Am lucrat până la ora 24.00 cu o echipă dornică să găsescă soluții și mai ales să urgenteze rezolvarea crizei apei calde. La ora 24.00 (joi spre vineri) toate actele erau pregătite pentru a fi depuse a doua zi de dimineață.
Nu am să intru în detalii tehnice. Am să vă spun doar că a doua zi, când am solicitat dlui primar să semneze adresa de înaintare să putem trimite documentele (munca unei întregi echipe), a REFUZAT!!!!!
De ce? Pentru că NU A VRUT! Pentru că probabil a simțit că își pierde autoritatea dictatorială dacă acceptă că o echipă a muncit bine fără amenințările și țipetele dumnealui.
Așa că actele NU au mai fost depuse la Consiliul Concurenței vineri, iar o altă echipă (doar de dânsul știută și aleasă) a fost pusă să facă fix aceleași lucruri / documente care erau deja făcute.
Nu pot să estimez cu câte zile se va întârzia repornirea apei calde din această cauză. Poate doar 1-2 zile. Poate mai multe. Ceea ce știu sigur e că singurul care este responsabil de acest lucru este doar domnul primar.
Sunt un om de echipă, un om care încearcă să armonizeze lucrurile, dar fiecare dintre noi are limite. Comportamentul domnului primar ar trebui să fie un model demn de urmat, dar din nefericire este omul care deține doar arta conflictului permanent.
Am să închei amintind ceea ce a spus Albert Einstein: „Liderul este acea persoană care reușește să scoată simplitate din dezordine, armonie din dezbinare și oportunitate din dificultate”. Din nefericire, primarul nu are aceste calități de lider. El aruncă simplitatea în dezordine, dezbină orice armonie și creează dificultăți acolo unde lucrurile sunt deja rezolvate.
5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

Accident rutier cu descarcerare în Bărcănești, sat Românești, DN1

Au fost alertați pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Ploiești, care s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies