15 iunie 2024
No menu items!

O ZONĂ INFECTĂ A PLOIEŞTIULUI- IGIENIZATĂ/ FOTO

Cele mai vizualizate articole

O zonă infectă a Ploieştiului, cunoscută pentru faptul că aici se acumulează mari cantităţi de deşeuri, atât menajere, cât şi nemenajere, a intrat, de azi, într-un amplu proces de un igienizare, la acţiune participând angajaţi ai SGU Ploieşti şi ai RASP Ploieşti.

Este vorba despre zona aflată în proximitatea străzii General Dragalina, cuprinsă între SC „24 ianuarie” S.A. şi Gara de Nord, dar şi despre puncte adiacente albiei pârâului Dâmbu.

Municipalitatea menţionează că una dintre problemele sistemice recurente, a cărei rezolvare este esenţială pentru buna desfăşurare a serviciului, este cea a modului de respectare a obligaţiilor legale de colectare şi colectare separată a deşeurilor, de utilizare corectă a recipientelor de colectare sau de depunere a deşeurilor doar în locurile permise de legislaţie sau de regulamentul serviciului public de salubrizare.
Zona menţionată este cunoscută de autorităţile ploieştene ca o zonă problematică, astfel că, în viitorul apropiat, aceasta va fi monitorizată video în scopul prevenirii actelor antisociale.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies