21 aprilie 2024
No menu items!

SITUAŢIA PROIECTELOR CU FONDURI EUROPENE, PREZENTATĂ DE PRIMĂRIA PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Primăria Ploieşti are în derulare, anul acesta, 23 de proiecte esenţiale, cu finanţare din fonduri europene în valoare totală de 81 de milioane euro.

Până în prezent, 14 milioane de euro au fost deja contractate de către municipalitatea ploieşteană pentru o serie de proiecte axate pe educaţie, mobilitate şi servicii socio-medicale.

Astfel, executivul ploieştean a semnat, în cursul acestui an, contractele de finanţare pentru 7 proiecte importante cu finanţare din fonduri europene, menite să modernizeze infrastructura sistemului de învăţământ şi să asigure condiţii optime pentru elevii şi preşcolarii ploieşteni, dar şi să dezvolte serviciul de transport public urban, prin achiziţionarea unor mijloace de transport nepoluante, electrice, cu un grad de confort crescut pentru utilizatori, care să permită reducerea emisiilor de carbon la nivelul municipiului nostru.

În acest context, municipalitatea aminteşte proiectele:

– Modernizare Şcoala Gimnazială „Candiano Popescu” şi construire sală de educaţie fizică şcolară;
– Modernizare Şcoala Gimnazială nr. 19 şi amenajare teren de sport;
– Modernizare Şcoala Gimnazială nr. 13;
– Modernizare Şcoala Gimnazială „Florin Comişel”.

Nu în ultimul rând o parte din sumele contractate până în prezent de către municipiul Ploieşti sunt direcţionate spre domeniile sănătăţii şi incluziunii sociale- modernizarea locuinţelor din Aleea Cătinei nr. 3; înfiinţarea unui centru comunitar integrat, în vederea furnizării de servicii sociale şi medicale de calitate pentru persoanele aflate în risc de sărăcie şi excluziune comunitară.

Alte 16 proiecte investiţionale, esenţiale pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru, au fost structurate eligibil, conform cerinţelor legale în vigoare, având elaborată toată documentaţia necesară obţinerii fondurilor acordate prin programele naţionale de profil.

Proiectele respective sunt axate pe obiective de investiţii locale prioritare şi au fost depuse, la termen, în vederea accesării finanţărilor din fonduri europene. În prezent, acestea se află în analiză de specialitate la autoritatea finanţatoare.

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies