1 februarie 2023
No menu items!

Argentina este campioana mondială! Finală nerecomandată cardiacilor!

După ce Argentina era la 10 minute de a câștiga Cupa, Franța reușește în doar două minute să egaleze! Campioana s-a decis prin lovituri de departajare: Argentina Franța 3-3(4-2)

Cele mai vizualizate articole

Franța părea a nu avea nici-o șansă, prima repriză fiind un coșmar pentru jucătorii din Hexagon. Cele două goluri ale argentinienilor (Messi- min. 22- 11m; Di Maria- min. 37) au demoralizat ”cocoșii galici”, francezii nereușind nici măcar un șut spre poarta sud- americanilor.

Nici în prima parte a reprizei a doua francezii nu reușesc să facă față argentinienilor, iar minutele a treceau în favoarea echipei coordonate de Messi. În minutul 78 Franța primește un penalty, care a fost executat de Mbappe: 2-1! Acesta a fost și primul șut al francezilor la poarta argentinienilor. Iar două minute mai târziu, Franța reușește să egaleze, tot prin Mbappe! Astfel că meciul se reia… de la ”zero”! Meciul oficial se încheie cu scorul de 2-2. Cele două echipe, ambele cu câte 2 trofee la activ, au intrat în prelungiri. Prima repriză suplimentară i-a activat pe argentinieini, dar golul victoriei nu a fost dat. Messi revine cu un gol senzațional și readuce Argentina în avantaj! Franța reușește să obțină un penalty în minutul 115, iar Mbappe reușește să facă tripla și să egaleze din nou!

Finala ajunge la loteria loviturilor de la 11 m!Mbappe și Messi au dat fiecare gol. Franța ratează a doua lovitură de departajare dar și pe cea de a treia. Argentina devine campioană mondiala prin Montiel! Argentina reușește să învingă Franța în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar și își adjudecă al treilea trofeu mondial.

Messi aflat, pesemne, la ultimul său campionat mondial reușește să-și adjudece și ultimul trofeu care îi lipsea din vitrină!

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

ZĂPADĂ DE DOI METRI LA SINAIA! CUM ARATĂ PÂRTIILE

Toate pârtiile din staţiunea Sinaia sunt amenajate la acest moment, iar stratul consistent de zăpadă depus în golul alpin...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH