1 februarie 2023
No menu items!

Autoritatea Electorală rămâne fără șef! Acesta și-a dat demisia

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin Mituleţu-Buică, a demisionat din această funcţie. Acesta a transmis”demisia de onoare” celor două camere ale Parlamentului.

În urmă cu doar 48 de ore, Constantin Mituleţu-Buică declara că nu are de ce să demisioneze din funcție și nici de ce să fie schimbat, în contextul în care Agenţia Naţională de Integritate sesizase Parchetul în cazul său, acuzându-l de folosire a funcţiei pentru favorizarea cumnatei sale.

Amintim că ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către CONSTANTIN-FLORIN MITULEŢU BUICĂ a infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât, în exercitarea atribuţiilor de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente a emis, aprobat şi semnat un număr de 9 acte materiale prin care s-a obţinut un folos patrimonial pentru cumnata acestuia, care a fost încadrată la Cabinetul vicepreşedintelui Autorităţii Electorale Permanente pe funcţia de consilier.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZĂPADĂ DE DOI METRI LA SINAIA! CUM ARATĂ PÂRTIILE

Toate pârtiile din staţiunea Sinaia sunt amenajate la acest moment, iar stratul consistent de zăpadă depus în golul alpin...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH