1 februarie 2023
No menu items!

FABRICA DE MEZELURI DE LA CEPTURA VA FI PRELUATĂ DE ELIT. CONSILIUL CONCURENŢEI ANALIZEAZĂ TRANZACŢIA

Cele mai vizualizate articole

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Elit SRL intenţionează să preia compania Goodies Meat Production SRL.

Goodies Meat Production SRL opereaza o unitate de productie in Ceptura de Jos şi are peste 300 de angajati. Portofoliul sau de produse include: salam, sunca, parizer, bacon si alte specialitati din carne.

Elit SRL din judeţul Alba face parte din grupul Smithfield, afiliat al WH Group. Grupul Smithfield desfăşoară o gamă variată de activităţi în România, printre care creşterea suinelor, producţia şi comercializarea de carne proaspătă, carne semiprocesată şi carne procesată (de exemplu mezeluri).

Goodies Meat Production SRL din judeţul Prahova produce şi comercializează mezeluri, activitatea sa fiind concentrată pe producţia de produse marcă proprie (private label) pentru anumiţi retaileri.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/199), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

HIDRO PRAHOVA oprește apa în municipiul Câmpina pentru remedierea unei defecțiuni accidentale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 2 februarie 2023, între...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH