29 martie 2023
No menu items!

AI PROPUNERI PRIVIND BUGETUL PLOIEŞTIULUI? IATĂ CUM LE POŢI TRANSMITE PRIMĂRIEI

Cele mai vizualizate articole

Cetăţenii care sunt interesaţi cu privire la modul în care sunt cheltuiţi banii din bugetul municipiului Ploieşti şi care doresc, eventual, să facă propuneri asupra acestuia pot participa, luni, la dezbaterea publică organizată de primărie pe această temă.
Evenimentul are loc, de la ora 17.30, în sala Teatrului Toma Caragiu Ploieşti.

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziţie 10 minute pentru prezentare. Aceste persoane sunt rugate să se înregistreze online la adresa de e-mail comunicare@ploiesti.ro sau direct la Direcţia Comunicare Relaţii Publice şi Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, Piaţa Eroilor nr. 1A, Ploieşti, program de lucru Luni-Vineri – 08.00 – 16.30 şi Vineri – 08.00 – 14.00, telefon 0244/516699/ int. 427.
La dezbaterea publică sunt invitaţi să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toţi cei interesaţi: persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, societăţi comerciale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate, ai presei etc.

Documentaţia aferentă proiectului de act normativ poate fi consultată:
– pe pagina de internet a instituţiei, www.ploiesti.ro – la secţiunea Consiliul Local – Transparenţă Decizională
– la sediul Primăriei Municipiului Ploieşti, Direcţia Comunicare, Relaţii Publice şi Situaţii de Urgenţă, conform programului de mai sus.
– proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Registratura Municipiului Ploieşti, în cadrul următorului program de lucru cu publicul : Luni, Marţi, Joi, Vineri – 09.00 -13.00, Miercuri – 10.00 – 16.00.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se mai pot depune până la data de 28.01.2023:
– pe adresa de e-mail: comunicare@ploiesti.ro
– prin poştă, pe adresa Piaţa Eroilor nr. 1A, Ploieşti;
– la sediul Primăriei Municipiului Ploieşti, la Registratură, în cadrul programului de lucru menţionat mai sus.
Materialele transmise vor purta menţiunea „Propuneri privind Proiectul de buget al municipiului Ploieşti pe anul 2023- Venituri şi Cheltuieli.”
Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploieşti la linkul http://www.ploiesti.ro/transparenta.php.
Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.
Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la telefon: 0244/516699,
e-mail: comunicare@ploieşti.ro , persoană de contact: Grossu Mihaela.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH