29 martie 2023
No menu items!

Prahova: peste 5.000 de consumatori sunt fără curent electric! DJ 713 a fost închis pentru circulație! Se circulă greu pe drumuri județene!

Consiliul Județean a înființat un centru centru de preluare/ transmitere de informaţii

Cele mai vizualizate articole

În jurul orei 22:00, situația în Prahova, referitor la numărul de consumatori de energie electrică afectați era următoarea: 5.004 consumatori din localitățile Comarnic, Bustenari, Telega, Pietriceaua, Sotrile, Udriste, Valea Doftanei. Reprezentanții societății de electricitate sunt în continuare pe teren pentru remedierea situaților din localitățile respective.

Participanții la trafic sunt rugați să evite drumurile județene ce fac legătura între Mizil – Amaru, Fulga – Boldești Grădiștea, Mizil – Sălciile și Mizil – Jugureni. Pe aceste drumuri se intervine cu utilaje grele pentru degajarea zăpezii abundente de pe carosabil.

Se circulă greu pe DJ 102 D, unde ninge puternic și viscolit. Totodată, DJ 713, drumul care face legătura din DN 71 Târgovişte-Sinaia cu zona Padina-Peştera, a fost închis circulaţiei rutiere din cauza zăpezii existente în zona montană.

La nivelul Consiliului Judeţean Prahova a fost înfiinţat un centru de preluare/ transmitere de informaţii. Astfel, pentru a se informa, sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulația în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii au la dispoziție următorul număr de telefon: 0786.715.157.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH