6 iunie 2023
No menu items!

La Sinaia este COD PORTOCALIU – Fenomene vizate: ninsori abundente și viscol!

Se acționează pentru decongestionarea traficului și pentru deszăpezirea tuturor arterelor de circulație

Cele mai vizualizate articole

La Sinaia, pana de curent totală a durat mai puțin de o oră, rămânând avariate doar două zone, Drum Cota 1400 si Bd. Ferdinand, restul orasului fiind rebransat la electricitate.

“Este primul sezon în care nu folosim sare, iar la această oră acționăm cu 7 autospeciale dotate cu lama și sărăriță. Un încărcător frontal și 2 autoutilitare verifică permanent starea drumurilor. Sunt angrenați aproximativ 20 de oameni care acționează manual la îndepărtarea zăpezii de pe scări, trotuare, treceri de pietoni și stații de autobuz. Ca și material antiderapant folosim clorura solidă și sort concasat 4.8mm” Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia
Codul este anunțat până în data de 29.01.2023, ora 10:00. În continuare vor fi precipitații însemnate cantitativ sub formă de ninsori (35…50l/mp) și intensificări ale vântului 55-65 km/h. Se va depune strat consistent de zăpadă.

Acum se circula în condiții de iarnă. Deszăpezirea se realizează cu prioritate la instituțiile publice esențiale, pe arterele principale, stațiile de autobuz, ulterior pe străzile secundare și terțiare.
Recomandăm conducătorilor auto să-și echipeze autoturismele cu anvelope de iarnă. Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.). A fost întreruptă circulația în zona centrală a orașului timp de o oră și jumătate pentru realizarea deszăpezirei. Reprezentanții primăriei colaborează cu cei ai Poliției Naționale pentru decongestionarea traficului pe DN1.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

GREVĂ ŞI ÎN SĂNĂTATE! ANUNŢUL FEDERAŢIEI SANITAS

Federaţia SANITAS anunţă că salariaţii din sistemul sanitar şi de asistenţă socială vor intra în grevă japoneză, începând de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH