29 martie 2023
No menu items!

ROBERTA ANASTASE: AM AVUT MOTIVE ÎN FIECARE ZI SĂ REGRET CĂ L-AM SUSŢINUT PE ANDREI VOLOSEVICI

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele PNL Ploieşti, Roberta Anastase, spune că a avut zilnic motive să regrete că l-a susţinut pe Andrei Volosevici pentru al doilea mandat de primar al Ploieştiului.

„Am avut motive să regret în fiecare zi (că l-am susţinut pentru al doilea mandat- n.r.), dar, dincolo de asta, suntem oameni politici, oamenii politici se pot certa, se pot împăca, astea sunt lucruri care nu contează. (…) Importante sunt faptele şi, până la urmă, noi suntem foarte realişti în evaluările pe care ni le facem ca şi echipă. (…) Andrei a beneficiat de toată susţinerea din partea echipei de consilieri, a echipei de parlamentari de Prahova, a preşedintelui Consiliului Judeţean, care este de fapt preşedintele nostru, al organizaţiei judeţene, i-am înţeles şi nevoia de a performa pe scena politică, în sensul de a performa artistic, cu spectacole, cu ieşiri, am trecut peste toate jignirile, atacurile şi toate cele, am zis să nu facem caz, că îl cunoaştem, (…) dar dincolo de asta sunt faptele. Iar cumva nouă ni s-a umplut paharul în momentul declanţării de către domnul primar a crizei termiei, în vară. Toate au o limită, până la oamenii ăia care sunt şi membrii noştri, sunt şi simpatizanţii noştri, care stau la blocuri şi care nu au avut o lungă perioadă de timp apă caldă şi (…), ca urmare a acelei criză, continuăm să avem sincope în livrarea agentului termic. Ăsta este un moment critic, un moment greu pe care noi ştim că îl decontăm umăr la umăr cu el, deşi nu avem nicio vină în ecuaţia asta”, a declarat Anastase.

În acest moment, Volosevici este suspendat din partid, pe de o parte din cauza faptului că nu a îndeplinit niciuna dintre promisiunile din campania electorală, iar pe de altă parte din cauza derapajelor verbale grave, a ameninţărilor şi jignirilor pe care adresează constant celor care lucrează cu el.

„Deocamdată statutul lui este de suspendat din partid. Va exista o evaluare la 6 luni de zile de la luarea deciziei în care vom stabili dacă drumurile noastre vor mai merge sau nu împreună”, a mai spus Roberta Anastase.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH