29 martie 2023
No menu items!

PLOIEŞTI: UN ŞOFER A FURAT BANI DIN CUTIA DE DONAŢII DE LA BENZINĂRIE

Cele mai vizualizate articole

Un şofer care a furat bani din cutia de donaţii amplasată în incinta unei benzinării din Ploieşti s-a ales cu dosar penal.

Incidentul a avut loc aseară, poliţiştii Secţiei nr.3 Ploieşti fiind sesizaţi, în jurul orei 00:00, de către agentul de securitate de la o staţie de alimentare cu carburant din zona de vest a municipiului despre faptul că din interiorul staţiei ar fi fost sustrasă suma de 200 de lei.

Poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla lângă casa de marcat a unităţii, un bărbat ar fi sustras dintr-o cutie cu donaţii suma de 200 de lei, ulterior plecând de la faţa locului cu un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat, la scurt timp, autoturismul în cauză, stabilindu-se că persoana bănuită de comiterea faptei are vârsta de 26 de ani, din municipiu.

Suma în cauză a fost recuperată şi predată reprezentanţilor staţiei de carburant.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH