29 martie 2023
No menu items!

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit cu liberalii prahoveni: ” Le-am cerut liberalilor din Prahova să facă performanță în administrația locală”

Cele mai vizualizate articole

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit miercuri cu membrii conducerii PNL Prahova. Acesta le-a transmis colegilor prahoveni că va sprijini, în calitatea de premier, proiectele referitoare la dezvoltarea comunităților locale. De altfel, tot ieri, la Valea Doftanei a fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea Drumului Județean 1021 Valea Doftanei, județul Prahova-Brădet, județul Brașov.

Am toată deschiderea pentru a sprijini proiectele care duc la dezvoltarea comunităților locale și apreciez dinamismul administrațiilor locale care au înțeles să creeze noi oportunități economice pentru cetățeni și companii. Am transmis aceste mesaje colegilor din organizația PNL Prahova, cu care m-am întâlnit în această seară la Valea Doftanei, să discutăm despre soluțiile liberale pentru problemele de administrație locală.

PNL și-a făcut și își face în continuare datoria la guvernare, stimulând economia și asigurând creștere economică, menținând stabilitatea politică și gestionând cu responsabilitate provocările în plan extern. Le-am cerut liberalilor din Prahova să facă performanță în administrația locală, fiindcă acesta e principalul criteriu după care vor fi judecați la vot, în 2024. Cea mai bună strategie electorală e buna guvernare”, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH