29 martie 2023
No menu items!

PARCUL MUNICIPAL VEST TRECE LA CJ! CE INVESTIŢII IMPORTANTE VOR FI REALIZATE AICI

Cele mai vizualizate articole

Parcul Municipal Ploieşti Vest trece în patrimoniul Consiliului Judeţean Prahova!

Hotărârea care prevedere trecerea acestuia din domeniul public al municipiului Ploiești în domeniul public al județului Prahova a fost aprobată, azi, de Consiliul Local Ploieşti, fiind întrunite 20 de voturi „pentru”, 4 voturi „impotriva” şi o abtinere.

Reamintim că proiectul a fost pus în transparenţă decizională, timp de 30 de zile.

Consiliul Judeţean (CJ) Prahova a aprobat, în vara anului trecut, un proiect privind solicitarea trecerii din domeniul public al municipiului Ploiești în domeniul public al judeţului Prahova a unor terenuri în suprafaţă totală de 69 de hectare care reprezintă, în fapt, Parcul Municipal Vest (PMV).

În acest parc vor fi realizate, de către CJ, investiţii importante, între care o sală polivalentă cu 16.000 de locuri, un patinoar acoperit, un bazin olimpic de înot, un campus de terenuri de tenis, iar pe o suprafaţă importantă de teren ar urma să fie plantată vegetaţie matură.

Dacă în doi ani de la momentul transferului la CJ nu se demarează nicio procedură investiţională, atunci terenul revine la Ploieşti, conform hotărârii aprobate, azi, de CL Ploieşti.

De asemenea, dacă investiţiile vor fi realizate, atunci acestea, împreună cu întregul teren, revin în patrimoniul Ploieştiului, la cererea Consiliului Local.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH