29 martie 2023
No menu items!

„ŞOŞOACĂ DE PRAHOVA” SE OPUNE INVESTIŢIILOR MAJORE, LA PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Deputatul neafiliat de Prahova, Mihai Poliţeanu, şi-a câştigat, azi, pe drept cuvânt, renumele de „Şoşoacă de Prahova”!

Acesta a fost prezent la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Ploieşti, în cadrul căreia s-a votat trecerea Parcului Municipal Vest Ploieşti din domeniul public al municipiului în domeniul public al judeţului Prahova, în vederea realizării aici a unor investiţii de mare anvergură.

„Şoşoacă de Prahova”, care s-a opus de la bun început acestui proiect, a ignorat complet regulamentul CL Ploieşti, faptul că se afla într-o şedinţă extraordinară a legislativului local, dar şi faptul că aleşii au votat ca acesta să ia cuvântul la finalul întrunirii şi, dând dovadă de o totală lipsă de bun simţ, a întrerupt în repetate rândul lucrările şedinţei, vorbind peste consilieri şi adresându-le jigniri, comportament total nedemn de statutul său de deputat pe care, de altfel, îl „flutură” cu mare aplomb în faţa oricui are ocazia.

Din cauza intervenţiilor repetate, nejustificate şi NEAPROBATE ale lui Poliţeanu, preşedintele de şedinţă, Valentin Marcu, a fost nevoit să suspende temporar şedinţa, probabil jenându-se cumva să ceară direct evacuarea din sală a factorului disturbator!

După dezbateri care au durat mai mult de o oră, date fiind intervenţiile „şoşociste”, proiectul care dă posibilitatea realizării unor investiţii extrem de importante în Ploieşti a fost aprobat!

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH