6 iunie 2023
No menu items!

PROTEST LA PLOIEŞTI: „NOI MUNCIM, VOI NE FURAŢI!”

Cele mai vizualizate articole

Un protest la care au participat peste 200 de angajaţi din sistemul de educaţie prahovean a avut loc, azi, în centrul Ploieştiului.

Participanţii au afişat mesaje precum „Afară, afară politica din şcoală!”, „Noi muncim, voi ne furaţi”, „Şcoli curate şi dotare, ca să putem face carte!”, „Cu salar de secretară, mai bine-aş pleca din ţară”, „Vă rugăm să respectaţi munca celor devotaţi”, „Fără educaţie, moare orice naţie” şi au cerut, printre altele, alocarea a 6% din PIB pentru Educaţie.

„Învăţământul are nevoie şi de personalul auxiliar, adică secretar, contabil, administrator, IT-işti şi aşa mai departe, dar şi de cea mai oropsită categorie de personal din învăţământ0 adică, personalul nedidactic- femeile de serviciu, mecanici, portari, fochişi, şoferi. Cum credeţi că se poate trăi în România de azi, la preţurile de azi, cu un salariu de cel mult 2.000 de lei? Oamenii aceştia sunt şi cei mai expuşi la îmbolnăviri”, a spus preşedintele Sindicatului „Şcoala Prahovei”, Ion Duţă.

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH