29 martie 2023
No menu items!

APARAT PERFORMANT DE RADIOLOGIE, LA SPITALUL JUDEŢEAN PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti va avea un aparat performant de radiologie. Este vorba despre un aparat de radiologie cu braţ tip 0, care urmează să fie achiziţionat de către SJU.
Valoarea acestui dispozitiv medical se ridică la peste 6,8 milioane lei, dintre care peste 6,1 milioane lei vor veni din „ Subvenții de la bugetul de stat către bugetele locale pentru finanțarea aparaturii medicale și echipamentelor de comunicații în urgență în sănătate”, prin Direcţia de Sănătate Publică, iar diferenţa, de aproape 700.000 lei va fi acoperită de către Consiliul Judeţean Prahova.
Alocarea totală de la CJ pentru dotările SJUP aferente anului în curs se ridică, până în acest moment, la 10.645.000 lei. Pe lângă achiţionarea aparat de radiologie cu braţ tip 0, SJUP a achizionat sau urmează, după caz, să achiţioneze videolaringoscop, ecograf cu două sonde, dospozitiv de detectare şi vizualizare vene, centrală şi sistem de detecţie incendiu la Maternitate, mobilier medical nou la UPU, un cazan de oţel cu focar cu inversiune de flacără, mobilier şi accesorii bloc operator Nord, autoutilitară SML.
3/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

3/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH